Technisch Geneeskundige/Klinisch Technoloog

Status Open
Beschikbaar per -
Werkgever Deventer Ziekenhuis
Afdeling Medische Technologie, 3D Technologie
Dienstverband Voltijd
Werktijden 32-36 uur per week
Locatie Deventer
Sluitingsdatum 05 november, 2023
Download(s) Download bijlage 1

Overige informatie


Juist in het Deventer Ziekenhuis heb je als Technisch Geneeskundige/Klinisch Technoloog een uitdagende baan. Waarom? Ons ziekenhuis is groot genoeg om ambities waar te maken en klein genoeg voor een goede werksfeer en persoonlijke aandacht. Dat maakt het werken prettig. Bovendien zijn we een topklinisch opleidingsziekenhuis én hebben we de afgelopen jaren meerdere keren het keurmerk ‘Beste Werkgever’ ontvangen via Effectory.

Even voorstellen

Ben jij de medewerker van de afdeling Innovatie die onze zorgprofessionals kan inspireren en motiveren om nieuwe ontwikkelingen op gebied van zorgtechnologie samen te ontdekken? De collega die bruggen weet te bouwen tussen onderzoekers in kennisinstituten, leveranciers van nieuwe technologische mogelijkheden en praktische vraagstukken vanuit onze klinische praktijk? Ben je initiatiefrijk, altijd op zoek naar kansen en werk je graag samen met álle verschillende disciplines in het ziekenhuis? Krijg jij het voor elkaar om goede ideeën snel om te zetten naar een praktische aanpak, concrete proeftuinen en zichtbare resultaten in ons ziekenhuis? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken!

Je nieuwe werkplek

Het InnovatieLab is twee jaar geleden opgericht om vernieuwing te stimuleren en richting te geven aan de veranderagenda van ons ziekenhuis. Het InnovatieLab maakt innovatie zichtbaar, nodigt uit om mee te doen, maakt ruimte voor proeftuinen, verbindt het ziekenhuis met de buitenwereld, geeft richting aan innovatie en zoekt de combinatie met wetenschap. In ons ziekenhuis prioriteren we innovaties die patiënten meer regie geven, de zorg dichterbij brengen, werklast verminderen en werkplezier verhogen. Dit doen we onder andere door intensief samen te werken met (zorg)organisaties om ons heen en slim gebruik te maken van nieuwe mogelijkheden op het gebied van technologie, digitalisering en data.

Het InnovatieLab is geen afdeling in het ziekenhuis, maar een beweging waar iedereen in mee mag doen. In multidisciplinaire teams met collega’s vanuit het ziekenhuis wordt richting gegeven aan innovatielijnen en vanuit een klein team (waar jij deel vanuit gaat maken) stimuleren, faciliteren en organiseren we de beweging.

Het InnovatieLab werkt in nauwe samenwerking met het Wetenschapsbureau aan onderzoek naar vernieuwingen in de klinische praktijk en heeft zich onder andere verbonden aan kennisinstituten zoals Saxion en de Universiteit Twente.
Door als InnovatieLab veel samen op te trekken met collega’s van stafafdelingen zoals ICT en medische technologie zorgen we ervoor dat bewezen innovaties zo goed mogelijk passen in ons portfolio en snel breed ingezet kunnen worden in de hele organisatie.

In verband met het vertrek van een collega binnen het vaste team van het InnovatieLab zijn wij op zoek naar een ervaren:

Technisch Geneeskundige/Klinisch Technoloog (32 – 36 uur)

(of soortgelijke professional met de juiste klinische werkervaring).

Wat ga je doen?

  • Je bent betrokken bij de medisch technologische innovaties die vanuit het InnovatieLab lopen.
  • Je staat open voor ideeën en initatieven vanuit zorgprofessionals, helpt ze hun weg te vinden en begeleidt het innovatieproces richting een concrete proeftuin.
  • Vanuit je kennis en ervaring zet je op gebied van bijvoorbeeld 3D, VR/AR, robotisering en AI ook eigen initiatieven en ideeën uit en stimuleer je de verkenning naar nieuwe toepassingen van zorgtechnologie in ons ziekenhuis.
  • Je bent de inhoudelijke begeleider van innovatie-/wetenschapsprojecten met een technologische component, zoals stage en afstudeeropdrachten van Technisch Geneeskundigen en innovatieprojecten die vanuit innovatiefondsen of onderzoeksgroepen in of met ons ziekenhuis worden gestart.
  • Als lid van het InnovatieLab heb je ook een belangrijke externe verbindende rol. Je houdt ontwikkelingen bij, bent actief in innovatienetwerken om te leren van vernieuwingen vanuit andere (zorg) organisaties, participeert namens het ziekenhuis in samenwerkingsverbanden en bent één van de brugfuncties naar wetenschap- en kennisinstituten zoals de Universiteit Twente.

Ons aanbod

Wij bieden je een uitdagende functie in een dynamisch omgeving, in een ziekenhuis dat gericht is op innovatie en kwaliteit, met een interessante STZ status. Je krijgt veel speelruimte in je takenpakket en kunt terugvallen op en samenwerken met enthousiaste collega’s van andere afdelingen binnen het ziekenhuis.

Het salaris voor deze functie is ingedeeld in FWG 65 (maximaal € 6.396,– bruto maandsalaris op basis van een werkweek van 36 uur). Daarnaast hebben we een standaard dertiende maand van 8,33% van je bruto jaarsalaris. Het gaat in eerste instantie om een dienstverband voor de duur van een jaar, met goed vooruitzicht op een vaste aanstelling.

Meer weten?

Heb je interesse en wil je meer weten? Neem voor meer informatie contact op met Wilco Kleine, Innovatiemanager. Telefoon 0570-536286.

Reageren

Enthousiast over deze baan? Dan nodigen we je van harte uit te solliciteren via onderstaand sollicitatieformulier vóór 6 november 2023. Wij ontvangen graag een motivatie en een CV in één PDF-bestand. Solliciteren gaat het beste met een Chrome browser.

Een assessment kan deel uit maken van de selectieprocedure.

Geen bevestiging ontvangen na 24 uur op werkdagen? Kijk dan in je spam of ongewenste mail. Ook daar niet ontvangen? Stuur dan een mail naar hrservices@dz.nl. Solliciteren via dit emailadres is niet mogelijk.

Terug

Sitemap


Nederlandse Vereniging voor Technische Geneeskunde • KvK: 08200242 • IBAN: NL85 RABO 0153 1487 21 • BIC: RABONLU4NL