Gepromoveerde onderzoeker voor het centrum voor geriatrische traumatologie

Status Open
Beschikbaar per 1 januari, 1970
Werkgever ZGT Almelo
Afdeling
Dienstverband Deeltijd
Werktijden -
Locatie Almelo
Sluitingsdatum 15 april, 2021
Download(s) Download bijlage 1

Overige informatie


Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT heeft een topklinische ambitie en draagt bij aan betere zorg door continue te werken aan verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Wij zijn op zoek naar een
Gepromoveerde onderzoeker voor het Centrum voor Geriatrische Traumatologie

Jouw werkomgeving en functie
Wetenschappelijk onderzoek draagt in ZGT bij aan de ontwikkeling van expertise gebieden, leidt tot kwalitatief betere patiëntenzorg en draagt bij aan nieuwe richtlijnen en standaarden. Op het expertise gebied geriatrische traumatologie zijn wij op zoek naar een gepromoveerde onderzoeker die als verbindende factor kunnen functioneren tussen de zorg en de academische wereld.

Binnen dit expertise gebied gaan onderzoek, innovatie en opleiden hand in hand met goede patiëntenzorg. Het onderzoek, dat reeds jarenlang op een hoog niveau wordt verricht, kent een nauwe samenwerking met de Universiteit Twente en de verpleeghuisorganisaties in de regio. Het richt zich op het ontwikkelen, evalueren en implementeren van digitale en technologische ondersteuning ten behoeve van het monitoren van de perioperatieve zorg en postoperatieve revalidatie bij kwetsbare ouderen die behandeld worden vanwege een heupfractuur. Voorbeelden zijn ambulante sensing technieken voor het monitoren van herstel en het ontwerpen van predictiemodellen met behulp van Artificial Intelligence. ZGT is een landelijk kenniscentrum geworden op gebied van geriatrische traumatologie.

Wij zijn op zoek naar een aanjager die onderzoek op deze gebieden (mede) coördineert en initiatieven neemt voor fondswerving hiervoor. Het opzetten van nieuwe onderzoekslijnen, nieuwe samenwerkingsverbanden en onderzoeksprojecten in samenwerking met verschillende disciplines in ZGT en externe partijen als de Universiteit Twente zijn zaken waar jij je mee bezig houdt, waarbij het ontplooien van eigen initiatieven gestimuleerd wordt.

Jij vertaalt de onderzoeksresultaten naar innovaties in de dagelijkse zorgpraktijk en bent een van de boegbeelden voor het wetenschappelijk onderzoek op bovenstaande gebieden, zowel intern als extern. Je schrijft wetenschappelijke artikelen over het betreffende onderzoek en begeleidt promovendi en studenten.

Jouw profiel
Je hebt een PhD in (bio)medische wetenschappen, bijvoorbeeld technische geneeskunde, en sterke affiniteit met zowel het medische als technische domein.
Je beschikt over sterke analytische- en probleemoplossende vaardigheden. Je hebt aantoonbare ervaring met het werken in multidisciplinaire teams, bent een teamplayer en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
Je beschikt over leiderschapskwaliteiten en hebt ruime ervaring met het begeleiden van studenten. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed, zowel mondeling als schriftelijk.

Wij bieden
Een stimulerende werkomgeving voor toegepast onderzoek op kwalitatief hoog niveau. Een sterke en inspirerende samenwerkingsomgeving tussen zorg en technologie. Een uitdagende functie met veel vrijheid en mogelijkheden tot verdere ontwikkeling. Het betreft een 0,6 fte aanstelling voor een periode van 3 jaar.
Jouw salaris is ingedeeld in FWG 60 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 3.322,= (60-0) en maximaal € 4.798,= (60-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.
De CAO Ziekenhuizen is van toepassing.
Voorwaarde voor aanstelling is dat je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

Overige informatie
Wij hebben deze vacature geplaatst op 22 maart 2021. Stuur jouw sollicitatie vóór 17 april a.s..
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Prof. Dr. Miriam Vollenbroek-Hutten, m.vollenbroek@zgt.nl en dr. Han Hegeman (traumachirurg), h.hegeman@zgt.nl.

De gesprekken vinden digitaal plaats op woensdagmiddag 28 april 2021.

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O.

Privacy
Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Terug

Sitemap


Nederlandse Vereniging voor Technische Geneeskunde • KvK: 08200242 • IBAN: NL85 RABO 0153 1487 21 • BIC: RABONLU4NL • Mede initiatiefnemer van: