Onderwijsontwikkelaar technisch-medisch simulatieonderwijs

Status Open
Beschikbaar per -
Werkgever TechMed Centre, Universiteit Twente
Afdeling TechMed Centre
Dienstverband Deeltijd
Werktijden 0.8 fte uur per week
Locatie Enschede
Sluitingsdatum 26 mei, 2021
Download(s) Download bijlage 1

Overige informatie


Onderwijsontwikkelaar technisch-medisch simulatieonderwijs

Functieomschrijving
De Universiteit Twente verzorgt binnen het Technisch Medisch Centrum de Health opleidingen Biomedische Technologie, Gezondheidswetenschappen en Technische Geneeskunde. Dit centrum beschikt over een geavanceerd simulatiecentrum, met trainings- en simulatiefaciliteiten rondom  medische technologie waaronder  een intensive care unit, een hybride operatiekamer, ultrasound apparatuur en een MRI scanner. Het simulatiecentrum speelt een belangrijke rol in het reguliere onderwijs en in het Life Long Learning programma. Doel van het onderwijs is het op persoonlijke wijze scholen van  gezondheidszorgprofessionals op het gebied van het gebruik van technologie in de gezondheidszorg. In dit kader is er een vacature voor een:

 

Onderwijsontwikkelaar technisch-medisch simulatieonderwijs (0,8 fte)

 • U bent belast met het mede ontwikkelen en organiseren van scholingen voor zorgprofessionals binnen het technisch medisch domein.
 • U verzorgt en coördineert vaardigheidsonderwijs in het simulatiecentrum voor de verschillende opleidingen in het Technisch Medisch Centrum.
 • U bent verantwoordelijk voor het bij elkaar brengen van de onderwijsdoelen en de leerbehoeften van studenten, docenten en de mogelijkheden van het simulatiecentrum.
 • U bent inhoudelijk aanspreekpunt voor docenten bij de opzet van hun onderwijs in het simulatiecentrum.
 • U levert een bijdrage aan de acquisitie van instrumenten, disposables en apparaten en het gebruik hiervan.


Profiel

 • U heeft aantoonbaar academisch werk- en denkniveau binnen de medisch technologische gezondheidszorg, (bij voorkeur bent u een TG-er met afstudeerspecialisme binnen in het domein van Medical Sensing and Stimulation)
 • U heeft affiniteit, en bij voorkeur ervaring, met ontwerpen en/of verzorgen van (simulatie)onderwijs (als bijv.  student-assistent, als docent en/of hebt een BKO certificaat).
 • U heeft kennisgemaakt met simulatoren of simulatietraining en de hardware die hierbij komt kijken
 • U bent een teamplayer en u bent in staat om binnen de afgesproken kaders een opdracht tot een concreet resultaat te brengen.
 • U bent sociaal vaardig, nieuwsgierig, in staat zelfstandig te werken en voor uw werk verantwoordelijkheid te dragen.
 • In de gesprekken met verschillende (medische) partners/klanten en industrie bent u in staat om leerwensen te operationaliseren naar concrete onderwijsoplossingen.


Ons aanbod
U komt te werken in een uitdagende en boeiende omgeving die ruimte biedt aan uw eigen ideeën en initiatieven. U krijgt een dienstverband, vooralsnog voor de duur van een jaar. Uw salaris bedraagt, afhankelijk van uw opleiding en ervaring, maximaal € 4.402,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling, conform salarisschaal 10 van de CAO Nederlandse Universiteiten.


Informatie en aanmelding
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met mw Marije Hahnen, coördinator LLL (m.e.florijn@utwente.nl  of Mw Michelle Heijblom, docent (m.heijblom@utwente.nl).
Uw sollicitatie vergezeld van een CV kunt u tot 26 mei a.s. insturen. Kijk voor meer informatie hier.


Over de organisatie

Faculteit Technische Natuurwetenschappen (TNW, Science & Technology)
De faculteit TNW werkt met zo’n 700 medewerkers en ruim 2.000 studenten aan onderwijs en onderzoek op het snijvlak van chemische technologie, toegepaste natuurkunde en biomedische technologie. Onze toepassingsgebieden zijn onder meer duurzame energie, procestechnologie en materiaalwetenschappen, nanotechnologie en technische geneeskunde. Als onderdeel van een ‘people-first’ technische universiteit die vorm wil geven aan de samenleving, individuen en verbindingen, werken we intensief samen met industriële partners en onderzoekers in Nederland en daarbuiten en voeren we uitgebreid onderzoek uit voor externe opdrachtgevers en financiers. Ons onderzoek staat in hoog aanzien in binnen- als buitenland; een krachtige stimulans gaat uit van de vele jonge onderzoekers die als promovendus en postdoc innovatief onderzoek bij ons verrichten. Het onderzoek van TNW is ondergebracht in de multidisciplinaire UT-onderzoeksinstituten Mesa+ Institute, TechMed Centra en Digital Society Institute.

Als werkgever biedt TNW werk dat ertoe doet. Wij rusten je toe om nieuwe mogelijkheden te creëren voor jezelf en voor onze samenleving. Je wordt bij ons deel van een toonaangevende technische universiteit met toenemende, positieve maatschappelijke impact. We bieden een open, inclusieve en ondernemende sfeer, waarin we je stimuleren om gezonde keuzes te maken, bijvoorbeeld via onze flexibele, aanpasbare arbeidsvoorwaarden.

Universiteit Twente (UT)
Universiteit Twente (UT) is het nieuwe decennium ingegaan met een ambitieuze, nieuwe visie, missie en strategie. Als ‘de ultieme people-first technische universiteit’ breiden we onze High Tech Human Touch-filosofie en de unieke rol die deze ons in de samenleving toekent snel uit. Alles wat we doen is gericht op maximale impact op mens, samenleving en verbindingen door duurzaam gebruik van wetenschap en technologie. Met onze open, inclusieve en ondernemende houding willen wij bijdragen aan de ontwikkeling van een eerlijke, digitale en duurzame samenleving. Deze houding doordesemt alles wat we doen en is aanwezig in alle afdelingen en faculteiten van de UT. Voortbouwend op onze rijke traditie in het samenvoegen van technische en sociale wetenschappen, richten we ons op vijf onderscheidende onderzoeksdomeinen: Gepersonaliseerde ‘healthtech’; Intelligente productiesystemen; Slimme materialen; De digitale samenleving; en Een weerbare, veerkrachtige wereld.

Als werkgever biedt Universiteit Twente werk dat ertoe doet. Wij rusten je toe om nieuwe mogelijkheden te creëren voor jezelf en voor onze samenleving. Je wordt bij ons deel van een toonaangevende technische universiteit met toenemende, positieve maatschappelijke impact. We bieden een open, inclusieve en ondernemende sfeer, waarin we je stimuleren om gezonde keuzes te maken, bijvoorbeeld via onze flexibele, aanpasbare arbeidsvoorwaarden.

Terug

Sitemap


Nederlandse Vereniging voor Technische Geneeskunde • KvK: 08200242 • IBAN: NL85 RABO 0153 1487 21 • BIC: RABONLU4NL • Mede initiatiefnemer van: