Klinisch technoloog Deep Brain Stimulation

  • Voltijd
  • Nijmegen
  • Solliciteren is gesloten

Site Radboudumc

Neurochirurgie

 

Functie
Wij zijn op zoek naar een klinisch technoloog om ons Deep Brain Stimulation (DBS-) team te komen versterken, zowel op het gebied van patiëntenzorg als wetenschap.

De helft van je tijd besteed je aan klinische werkzaamheden. Je zult, na een goede inwerkperiode, zelfstandig spreekuur doen waar DBS-patiënten worden ingesteld en geprogrammeerd, assisteren in DBS-operaties en de regie nemen in het verzamelen van klinische data voor zowel kwaliteitsverbetering als wetenschappelijk onderzoek.

De andere helft van de tijd besteed je aan wetenschappelijke werkzaamheden en ben je de wetenschappelijke brug tussen fundamenteel onderzoek en de translatie naar de klinische praktijk. Je doet onderzoek binnen onze onderzoeksgroep, waarbij de focus ligt op het exploreren van nieuwe innovatieve technieken, het gebruik van (computational) neuroimaging en artificial intelligence in zowel het plannen en uitvoeren van een DBS-operatie als ook het programmeren van DBS.

Afdeling
De afdeling Neurochirurgie van het Radboudumc en de afdeling Neurochirurgie van het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis (CWZ) vormen tezamen het Neurochirurgisch Centrum Nijmegen (NCCN). Naast de algemene neurochirurgie legt het NCCN zich in het bijzonder toe op de functionele en stereotactische neurochirurgie, vasculaire neurochirurgie, wervelkolomchirurgie en neuro-oncologie.

Naast de klinische werkzaamheden heeft het NCCN ook een academische taakstelling met de opleiding van artsen tot neurochirurg en het geven van onderwijs aan medisch studenten, verpleegkundigen en operatieassistenten. Tevens bestaan er binnen het centrum diverse onderzoekslijnen, die jaarlijks tot verscheidene wetenschappelijke publicaties en vele voordrachten op internationale congressen leiden.

Het DBS-team van het Radboudumc loopt wereldwijd voorop op het gebied van MRI-geleide planning en uitvoering van DBS-operaties. Verder werken we nauw samen met het DBS-team uit het MaastrichtUMC+.

Het Radboudumc
Het Radboudumc wil vooroplopen in het vormgeven van de gezondheidszorg van de toekomst. Dat doen we persoonsgericht en innovatief. En in nauwe samenwerking met ons netwerk. We willen significant impact on healthcare hebben. Elke dag willen we het beter doen. Elke dag streven naar betere zorg, onderzoek en onderwijs. Elke dag beter begrijpen hoe ziektes ontstaan, hoe we ze kunnen voorkomen, behandelen en genezen. Zo krijgt iedere patiënt altijd de beste zorg, nu en in de toekomst. Want daar doen we het voor.

Lees meer over onze strategie en wat werken bij het Radboudumc betekent. Onze collega’s vertellen je er graag over, #wijzijnradboudumc.

Profiel
Je bent een enthousiaste en gemotiveerde Klinisch Technoloog met een (bijna) afgeronde opleiding Technische Geneeskunde. Je hebt zowel klinische als wetenschappelijke ambities en je hebt interesse in DBS, magnetic resonance imaging (MRI), computational neuroimaging, Artificial Intelligence (AI) en/of electrical engineering. De wens om te promoveren binnen onze groep is een pre, maar geen vereiste.

Je hebt een verbindende persoonlijkheid en een nieuwsgierige, zorgvuldige, proactieve en gedreven teamspeler. Uiteraard beschik je over goede communicatieve vaardigheden en excellente schrijfvaardigheden in zowel het Nederlands als Engels. Ook herken je jezelf in de Radboud manier van werken.

Arbeids­voorwaarden

  • Het betreft een contract voor 28-36 uur per week voor bepaalde tijd van 1 jaar met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.
  • Afhankelijk van kennis en ervaring vindt inschaling plaats in schaal 10, min € 2911,- en max € 4615,- bruto per maand op basis van fulltime.

Werken bij het Radboudumc betekent dat je vooroploopt en samen werkt aan de gezondheidszorg van de toekomst. En er is meer. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden mogen er namelijk zijn. Helemaal op jou afgestemd dankzij ons keuzemodel arbeidsvoorwaarden. In het Radboudumc krijg je het vertrouwen en neem je verantwoordelijkheid om het samen voor elkaar te krijgen. Wij zorgen voor jaarlijkse opleidingen, zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak.

  • Naast je maandelijkse salaris en een jaarlijkse vakantie-uitkering van 8% ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Werk je op onregelmatige tijden, dan ontvang je daarvoor een toelage.
  • Op basis van een 36-urige werkweek heb je recht op ongeveer 168 uur vakantie (ruim 23 dagen) per jaar.
  • Het Radboudumc betaalt 70% van de pensioenpremie. De rest van de premie betaal je zelf via je brutosalaris.
  • Korting op je zorgverzekering. Je kunt gebruik maken van twee collectieve ziektekostenverzekeringen: UMC Zorgverzekering en CZ collectief.

Naast onze arbeidsvoorwaarden bieden we medewerkers ook verschillende andere aantrekkelijke faciliteiten zoals kinderopvang en sportvoorzieningen. Wil je meer weten? Bekijk ook eens de cao umc.

Sollicitatie­procedure
Graag ontvangen we je sollicitatie vóór donderdag 16 december. We nemen daarna snel contact met je op. De eerste gespreksronde vindt plaats op 21 december in de middag. Fijn als je hier alvast rekening mee houdt.

Wat kun je verder verwachten?
Bij indiensttreding vragen wij een verklaring omtrent gedrag (vog) en vindt er, afhankelijk van de functie, een screening plaats. Hiervoor hoef je niets te doen, we vertellen je op een later moment meer.

Het Radboudumc is een werkgever waar iedereen welkom is. Iedere collega brengt waardevolle ervaring, expertise en creativiteit mee. Wij geloven in de meerwaarde van een diverse en inclusieve organisatie. #wijzijnradboudumc

Lees meer over onze sollicitatieprocedure of bekijk de veelgestelde vragen.

Contact
Heb je nog vragen over deze functie, neem dan contact op met Saman Vinke, neurochirurg, via telefoonnummer (024) 361 64 04 of e-mailadres stafsecretariaat.nch@radboudumc.nl. Voor solliciteren gebruik het sollicitatieformulier.

Is solliciteren nog een stap te ver, maar ben jij wel benieuwd wat het betekent om in deze functie te werken bij het Radboudumc? Neem dan ter oriëntatie eens contact op met de hierboven genoemde collega. Heb je een andere vraag? Bekijk dan onze pagina veelgestelde vragen.

 

 

Terug

Sitemap


Nederlandse Vereniging voor Technische Geneeskunde • KvK: 08200242 • IBAN: NL85 RABO 0153 1487 21 • BIC: RABONLU4NL • Mede initiatiefnemer van: