Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Clusterbijeenkomst Functie & Fysiologie

do 13 juni van 19:30 - 22:00

Icoon cluster functionele technische geneeskunde

Graag willen wij jou uitnodigen voor een fysieke bijeenkomst van het cluster Functie & Fysiologie. Deze bijeenkomst zal plaatsvinden op donderdag 13 juni in de Social Impact Factory Vredenburg (Utrecht, tegenover centraal station) van 19:30-22:00 uur, inclusief borrel!

Tijdens de bijeenkomst willen we samen in discussie gaan over de ontwikkeling van het cluster, met onderwerpen zoals de visie en jaarplanning, nascholing en het opzetten van een medisch-technische vervolgopleiding. Als stuurgroep hebben we een aantal ideeën, maar we zijn vooral benieuwd naar jullie input. Ook willen we een aantal mensen uitnodigen om te vertellen over hun werkzaamheden.

In de Google Forms (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScKeNyyZBQuWrSS4Citzp-5P3pG_vKE2KqaVSZue9RG2JZ4vg/viewform?usp=sf_link) kun je je inschrijven t/m uiterlijk 5 juni. Dat is al vlot, dus wacht niet te lang en schrijf je in. De sessie is geaccrediteerd voor het kwaliteitsregister. Voor vragen/opmerkingen kun je een mail sturen naar: cluster-ftg@nvvtg.nl

Organisator

Cluster Functie & Fysiologie
E-mail
cluster-ftg@nvvtg.nl

Locatie

social impact factory vredenburg
Vredenburg 40
Utrecht, Utrecht 3511BD Nederland
+ Google Maps
Scroll naar boven