Laden Evenementen

« Alle Evenementen

NVvTG wetenschapsmiddag generatieve AI

vr 12 juli van 13:30 - 18:00

NVvTG wetenschapsmiddag generatieve AI

NVvTG wetenschapsmiddag generatieve AI

Wie heeft er tegenwoordig nog geen ChatGPT gebruikt om zijn dagelijkse werkzaamheden te vergemakkelijken? Als technisch geneeskundige ben je continu op zoek naar nieuwe manieren om te innoveren en je werk te verbeteren. Daarom nodigen we je van harte uit voor onze wetenschapsmiddag over generatieve AI.

Dompel jezelf onder in de wereld van generatieve AI en ontdek hoe deze revolutionaire technologie jouw dagelijkse werkzaamheden kan verrijken. Leer van experts en ontdek hoe je deze techniek verantwoordelijk kunt inzetten.

Mis deze kans niet om jouw kennis te vergroten en te netwerken met experts uit het veld. Schrijf je nu in en reserveer jouw plek voor deze unieke wetenschapsmiddag!

Datum: vrijdag 12 juli 2024

Locatie: Hoofdkantoor Sogeti, Reykjavikplein 1, Utrecht

Programma
13.30 – 14.00 uur: inloop
14.00 – 17.00 uur: inhoudelijke lezingen

  • Mathijs van Bree (AI lead bij Sogeti) introduceert generatieve AI en deelt zijn inzichten over de uitdagingen en mogelijkheden, gebaseerd op zijn ervaring bij diverse bedrijven.
  • Guido de Jong (Technisch Geneeskundige bij het Radboudumc 3D lab) vertelt over zijn ervaring met het gebruik van generatieve AI binnen medisch-wetenschappelijk onderzoek.
  • Tamara Welschot (Head of Research Integrity, Prevention bij Springer Nature) presenteert hoe zij als uitgever omgaan met het toenemende gebruik van generatieve AI.

17.00 – 18.00 uur: napraten en netwerkborrel

Inschrijven

1 Step 1
NVvTG wetenschapsmiddag generatieve AI - 12 juli 2024
Bij het versturen van dit formulier ga ik akkoord met het privacybeleid van NVvTG.nl en geef toestemming voor het verzamelen en verwerken van mijn persoonlijke informatie zoals beschreven in het privacybeleid.
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

 

Gegevens

Datum:
vr 12 juli
Tijd:
13:30 - 18:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Organisator

Life Long Learning commissie
E-mail
lifelonglearning@nvvtg.nl

Locatie

Hoofdkantoor Sogeti
Reykjavikplein 1
Utrecht, Nederland
+ Google Maps
Scroll naar boven