Events rondom Technische Geneeskunde

Boston Scientific Wetenschapsavond20-09-2022

Nieuwsgierig naar de laatste stand van zaken wat betreft dosimetrie bij SIRT (radioembolisatie)? Wil je graag een update van de laatste clinical trials die het eindpunt behaald hebben? Wil je horen wat SIRT in de praktijk betekent voor een TG-er? Schrijf je dan in voor de Selective Internal Radiotherapy wetenschapsavond in samenwerking met Boston Scientific op dinsdag 20 september a.s. in Utrecht!

 

Boston Scientific is een medisch fabrikant onder andere gericht op interventieradiologie en cardiologie. Tijdens deze in-house avond zal Anita Harteveld, TG’er van het eerste uur en postdoctoral researcher in het Erasmus Medisch centrum, ons meenemen in de dagelijkse praktijk van SIRT. Daarna neemt klinisch specialist Birte Brehmer van Boston Scientific ons mee door een aantal van hun lopende studies en recent uitgekomen resultaten in het veld van Selective Internal Radiotherapy (SIRT) met hun product TheraSphere. De avond zal live  plaatsvinden in het Van Der Valk hotel in Utrecht en er zal catering aanwezig zijn (broodjes) en een drankje achteraf!

 

Programma:

18:00 uur        Inloop met broodjes

18:30 uur        Intro en welkom: bestuur NVvTG

18:40 uur        Wat is SIRT en wat is TheraSphere: Birte

SIRT in de praktijk van de TG-er: Anita Harteveld (EMC)

De studies: Birte

19:45 uur        Pauze

20:00 uur       SIRT clinical cases: Anita

De toekomst van SIRT: Birte

Vraag-en-antwoordronde

+- 20:45 uur  Einde presentaties en start netwerkborrel

 

We zien jullie graag op 20 september (18:00 inloop met catering, 18:30 start) in Van der Valk Utrecht, Winthontlaan 4-6. Inschrijven kan via onderstaand formulier.

 

[]
1 Step 1
Boston Scientific Wetenschapsavond: Selective Internal Radiotherapy
20 september 2022: 18:00 - 21:00
Locatie: Van der Valk Hotel Utrecht, Winthonlaan 4-6
NVvTG lid?
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
Terug

Meer events

    test

    Sitemap


    Nederlandse Vereniging voor Technische Geneeskunde • KvK: 08200242 • IBAN: NL85 RABO 0153 1487 21 • BIC: RABONLU4NL • Mede initiatiefnemer van: