Het laatste nieuws over Technische Geneeskunde

eHealth doe je samen

Een inspirerenehealthweekde en interactieve workshop over de implementatie van eHealth.

Op de afsluitende middag van de EU eHealthweek (8-10 juni 2016) in Amsterdam organiseren De Jonge Specialist, de Nederlandse Vereniging voor Technische Geneeskunde, de Universiteit Twente en werkgroep zorg 2025 samen deze praktische sessie. eHealth heeft veel potentie, maar voor een goede implementatie is meer nodig dan alleen de ontwikkelaar of de gebruiker. Met behulp van acteurs laten we prikkelende en herkenbare voorbeelden van successen en uitdagingen van eHealth in de praktijk zien. Door deze voorbeelden te tonen wordt een spiegel voorgehouden, waaruit handvatten voor een succesvolle toepassing van eHealth samen worden geformuleerd.

Aan de hand van deze voorwaarden kunnen deelnemers zelf aan de slag met multidisciplinair samengestelde werkgroepen om antwoord te geven op vragen als: wat verwachten de patiënt en zorgverlener van eHealth? Wat zijn drempels voor een succesvolle implementatie? Hoe verandert eHealth de manier waarop we zorg ontvangen en leveren? Er zal uitgebreid ruimte zijn voor eigen inbreng, zodat we leren van elkaar.

Waar: Beurs van Berlage, Amsterdam

Wanneer: vrijdag 10 juni, sessie begint 14.00 tot 17.00 (bij deelname gehele dag gratis toegang eHealth-congres), aansluitende borrel

Vooraf aanmelden noodzakelijk: info@nvvtg.nl

 

 

Terug

Sitemap


Nederlandse Vereniging voor Technische Geneeskunde • KvK: 08200242 • IBAN: NL85 RABO 0153 1487 21 • BIC: RABONLU4NL