Het laatste nieuws over Technische Geneeskunde

Joyce Bomers rondt fellowship af!

Op woensdag 8 juni heeft Joyce Bomers het certificaat gekregen voor het succesvol afronden van haar fellowship Technische Geneeskunde. Het fellowship stond onder supervisie van interventieradioloog Jurgen Fütterer en de NVvTG. Joyce heeft zich twee jaar lang gespecialiseerd in innovaties op het gebied van diagnostiek en behandeling van prostaatkanker. Ze was betrokken bij het hele behandelingstraject: van diagnostiek op basis van nieuwe beeldvormingstechnieken, tot beeldgestuurde lokale behandelingen van de tumor.

Een deel van het fellowship kon worden uitgevoerd binnen het Medical Innovation and Technology expert Center (MITeC) van het Radboudumc. Op het recent geopende OK-complex van het MITeC heeft ze gewerkt aan de implementatie van specialistische interventies, zoals focale ablatie van de tumor onder MRI-beeldgeleiding. In samenwerking met de interventieradioloog voert ze deze interventies ook zelf uit. Joyce werkt inmiddels als Technisch Geneeskundige in het MITeC en het Prostate MR Center of Excellence van het Radboudumc.

Namens de NVvTG: van harte gefeliciteerd met deze mooie afronding Joyce!

Uitreiking certificaat

Terug

Sitemap


Nederlandse Vereniging voor Technische Geneeskunde • KvK: 08200242 • IBAN: NL85 RABO 0153 1487 21 • BIC: RABONLU4NL • Mede initiatiefnemer van: