Het laatste nieuws over Technische Geneeskunde

Kwaliteitsregister online

Sinds het afgelopen NVvTG congres op 11 oktober 2013 is het zo ver: het Kwaliteitsregister voor Technisch Geneeskundigen is geopend! Door in te schrijven in het Kwaliteitsregister kunt u aantonen dat u op de hoogte bent en blijft van het Technisch Geneeskundig werkveld. Daarnaast is het een bewijs voor dat u aan alle eisen voldoet om u Technisch Geneeskundige te mogen noemen en voor wat uw bevoegdheden dan zijn. Bovendien is het Kwaliteitsregister essentieel om vijf jaar na het ingaan van proefartikel 36a Wet BIG onze positie in deze wet te evalueren.

Inschrijven is heel eenvoudig. Wat u nodig heeft, is een Masterdiploma Technische Geneeskunde, digitaal gedownload van de DUO website. Via het menu Kwaliteitsregister is de knop ‘Inschrijven’ gemakkelijk te vinden, net als de bijbehorende handleiding met daarin verdere details. Ook kunt u via deze pagina inloggen als u eenmaal bent ingeschreven.

Weet u nog niet of u zich wilt inschrijven? Geen nood! Binnenkort start de kwaliteitscommissie met een ‘Tour door het land’. In steden waar veel TG-ers zitten, wordt een voorlichtingsavond gegeven voor iedereen die vragen heeft over het Kwaliteitsregister. Mocht u nu al vragen hebben, dan kunt u ook mailen naar de kwaliteitscommissie.

Terug

Sitemap


Nederlandse Vereniging voor Technische Geneeskunde • KvK: 08200242 • IBAN: NL85 RABO 0153 1487 21 • BIC: RABONLU4NL