2. Opleiders & accreditatie

Voor alle beroeps gerelateerde activiteiten die kunnen dienen als bij- of nascholing voor een technisch geneeskundige, kan accreditatie worden aangevraagd bij de kwaliteitscommissie van de Nederlandse Vereniging voor Technische Geneeskunde (NVvTG). Ook congressen, workshops en symposia kunnen hieronder vallen.

Biedt u bij- en/of nascholing aan geschikt voor technisch geneeskundigen?

Dan kunt u zich in het kwaliteitsregister van de technische geneeskunde laten registeren als opleider. Wanneer u zich aanmeldt kan de kwaliteitscommissie u autoriseren als opleider voor de beroepsgroep en kunt u accreditatie aanvragen voor bij- en/of nascholing die door u georganiseerd wordt.

Wanneer u geaccrediteerd bent als opleider zullen de door u georganiseerde nascholingen en cursussen zichtbaar worden in de nascholingsagenda van de NVvTG. Op deze manier worden ze onder de aandacht gebracht bij alle technisch geneeskundigen in het werkveld.

Kosten accreditatieaanvraag

De kosten voor een accreditatieaanvraag worden jaarlijks vastgesteld en zijn op dit moment:

  • € 90,75 (inclusief 21% BTW) voor een non-profit organisatie
  • € 151,25 (inclusief 21% BTW) voor een profit organisatie

Nadat de door u georganiseerde cursus heeft plaatsgevonden bent u zelf verantwoordelijk voor het aanleveren van een presentielijst.

Meer informatie

Inloggen

Via deze link kunt u inloggen wanneer u reeds geregistreerd bent als opleider in het kwaliteitsregister Technische Geneeskunde.

Sitemap


Nederlandse Vereniging voor Technische Geneeskunde • KvK: 08200242 • IBAN: NL85 RABO 0153 1487 21 • BIC: RABONLU4NL