Het laatste nieuws over Technische Geneeskunde

Ledenraad verkiezing 2021

De NVvTG heeft een cruciale rol in de verdere ontwikkeling van ons beroep en positionering in het veld.  Wil jij op de hoogte zijn van wat er speelt in ons ontwikkelende vakgebied en bijdragen aan de ontwikkelingen en onze vereniging? Dan is een positie in de ledenraad wellicht wat voor jou!

Wie: Afgestudeerd TG en lid bij de NVvTG. De ledenraad bestaat bij voorkeur uit een goede afspiegeling van de werkzame TG. Daarom zijn we op zoek naar jou!

Wat doe je? De ledenraad controleert en adviseert het bestuur. Gevraagd en ongevraagd. Zo geeft de ledenraad goedkeuring voor o.a. het meerjarenplan, begroting en het gevoerde beleid.

Termijn: Minimaal één maar het liefst twee jaar. Na twee jaar mag je aansluitend eenmaal herkozen worden.

Tijdsbelasting: Vier keer per jaar vergadering met het bestuur, in Utrecht, en vier keer per jaar met ledenraad zelf ter voorbereiding (via videoconference).

Wat levert het je op: Je bent altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, leert veel over het reilen en zeilen van de organisatie en over andere partijen die een rol spelen. Dit helpt je in je eigen werk. Je versterkt je TG-netwerk, door samen te werken met TG die je anders waarschijnlijk nooit had leren kennen. Reiskosten worden vergoed.

Indien je je verkiesbaar wilt stellen voor de ledenraad dan kun je je uiterlijk tot 22 juli 2021 aanmelden door onderstaand formulier volledig in te vullen.

Aarzel niet om ons (de huidige ledenraad) of het bestuur te benaderen met opmerkingen of vragen.

Namens de ledenraad,

Janita Dekker, Joyce Bomers en Maureen Groot Koerkamp.

mail: ledenraadverkiezing@nvvtg.nl

 

[]
1 Step 1
Hierbij stel ik mij verkiesbaar voor de ledenraad van de NVvTG:
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
Terug

Sitemap


Nederlandse Vereniging voor Technische Geneeskunde • KvK: 08200242 • IBAN: NL85 RABO 0153 1487 21 • BIC: RABONLU4NL • Mede initiatiefnemer van: