Het laatste nieuws over Technische Geneeskunde

Pontes Medical Expertmeeting 18 mei

Hoe krijg je als startup je producten of ideeën onder de aandacht bij artsen en onderzoekers?

Presenteer je bedrijf tijdens de Pontes Medical Expertmeeting, 18 mei aanstaande. Aangezien de Expertmeeting binnen de muren van het AMC plaatsvindt, mogen we rekenen op volop belangstelling van zorgprofessionals. Op een laagdrempelige manier kom je in contact met je doelgroep en heb je de mogelijkheid om je product/dienst/idee te pitchen.

Startups ontvangen 50% korting op deelname!

De expo tijdens de Expertmeeting bestaat uit een sokkelpresentatie voor €125. Wil je ook pitchen? Dan is je investering €150.

Daarnaast aandacht voor het volgende: Expertmeeting Innovation Challenge

Masterstudenten Geneeskunde, Industrieel ontwerpen en Technische Geneeskunde participeren 17 en 18 mei in de MedTech Innovation Challenge 2017. Zij strijden om de beste oplossing te bedenken voor een actuele vraag in de gezondheidszorg. Elk team laat tijdens de borrel het eindresultaat zien en hoe hun oplossing in de praktijk kan worden ingezet.

De Pontes Medical Expertmeeting is geaccrediteerd en gratis toegankelijk voor zorgprofessionals, dus ook NVvTG. Mis het niet en meld je nu aan voor de 7e editie van de Pontes Medical Expertmeeting, klik hier.

 

Terug

Sitemap


Nederlandse Vereniging voor Technische Geneeskunde • KvK: 08200242 • IBAN: NL85 RABO 0153 1487 21 • BIC: RABONLU4NL