Events rondom Technische Geneeskunde

27-09-2018: TMiB meeting 19.30u-21.30u27-09-2018

Zoals we hebben kunnen lezen in het visiedocument ‘Technologie in de zorg van morgen’ worden nieuwe ontwikkelingen en inzichten in de zorg onder andere gedreven door innovaties in de analyse en verwerking van grote hoeveelheden data. Ontwikkelingen in kunstmatige intelligentie zullen bijdragen aan het genereren van nieuwe inzichten in reeds bestaande data. Verder kan de blockchain technologie mogelijk de huidige EPD-systemen verbeteren. Hierbij wordt de medische informatie opgeslagen in een decentraal, gedistribueerd netwerk, waarbij gegevensuitwisseling en verificatie van de data plaatsvindt.

Maar wat zijn de mogelijkheden van ‘kunstmatige intelligentie’ en ‘blockchain’ precies?

Hierover willen we graag discussiëren tijden de volgende TMiB meeting. Kicky van Leeuwen (Medical Machine Learning scientist bij Medicx.ai) en Tom van Dijk (Business Consultant bij CGI) zullen beide onderwerpen inleiden, waarna we een leuke interactieve discussie openen.

Net zoals de voorgaande editie zal de avond plaats hebben bij VergaderInn (Croeselaan 207, Utrecht). Voor de liefhebbers kan er om 18.30 uur een daghap gegeten worden bij de Branding (Croeselaan 303, Utrecht).

Je kunt je aanmelden via de volgende link: https://docs.google.com/forms/d/1Bz9NfaQTGNR-tRCqcXo8TcePisziMF9EWBER_ESdDI8

 

Terug

Sitemap


Nederlandse Vereniging voor Technische Geneeskunde • KvK: 08200242 • IBAN: NL85 RABO 0153 1487 21 • BIC: RABONLU4NL