TG deelname bij de Venture challenge

Technisch Geneeskundige Stefan Hummelink doet mee aan de Venture Challenge. Deze challenge is een programma van 10 weken waarbij starters van een uitvinding tot een business plan komen. Hierbij passeren onder andere een pitch voor gebruikers, een pitch voor generiek publiek en een presentatie voor investeerders de revue. De deelnemers komen in contact met investeerders.

Stefan Hummelink is werkzaam als Technisch Geneeskundige Specialist op de afdeling Plastische Chirurgie van het Radboudumc. Hier ontwikkelde hij de Anatomy Projector, een projected augmented reality device die de chirurgische planning óp de patiënt projecteert tijdens de operatie. Op die manier kunnen belangrijke bloedvaten gespaard worden tijdens de operatie.

Hummelink doet mee aan de Venture Challenge met de Anatomy Projector. “We zijn aan het kijken of we tot een bedrijf kunnen komen om de techniek verder te ontwikkelen, zijnde een spin-off van het Radboudumc vanuit de afdeling Plastische Chirurgie. Deelname aan deze challenge gaat mij er vooral om om te leren hoe je een bedrijf opbouwt, hoe je een start-up bent, wat voor valkuilen er zijn en hoe je jezelf en je vinding presenteert.”, aldus Stefan. “We zijn gemiddeld van half 9 ‘s ochtends tot 22 uur ‘s avonds bezig waarbij er praatjes zijn van allerlei experts op gebied van legal, business, capital et cetera.”

Geïnteresseerd in het werk van Stefan? Lees meer hierover in onze case.

Meer informatie: https://www.icthealth.nl/nieuws/augmented-reality-projector-maakt-opereren-nauwkeuriger/

Scroll naar boven