Events rondom Technische Geneeskunde

TiiM Congres30-04-2021

Op 30 april is het zover: het Technical Innovations in Medicine congres 2021!

TICKETS

Na een groot succes van de TiiM webinar in oktober 2020, zal ook het jaarlijkse TiiM congres dit keer volledig online plaatsvinden. Het TiiM congres 2021 wordt georganiseerd vóór en dóór de NVvTG en heeft als dagvoorzitter Ad-Just Bouwman (oud-lama en improvisatiekomiek). Met veel interactie en humor doorlopen we een uitgebreid programma boordevol inspirerende lezingen om ook op afstand het echte TiiM congres-gevoel te creëren.

Het thema van deze editie is “Expand your Horizon”:

Programma

De dag is ingericht om jouw horizon te verbreden en belicht de volgende thema’s:

  • De loopbaan van een technisch geneeskundige
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Duurzaamheid in de zorg en onze rol daarin
  • De laatste technologische innovaties in de zorg

Het congres start om 10:00 uur en eindigt met een vrijdagmiddagborrel om 15:30 uur. Kijk voor het meest actuele programma op de website. Welke sprekers te gast zullen zijn houden we nog even geheim, maar zullen binnenkort bekendgemaakt worden!

Hopin

Deze online editie vindt plaats via het platform Hopin: een virtuele congreslocatie met een mainstage, verschillende parallelsessies, netwerkmogelijkheden en een informatiemarkt met interessante bedrijven. Hier kun je interactief doorheen lopen zoals je ook op een live evenement zou doen. Om deze editie extra speciaal te maken, worden de plenaire sessies op een inspirerende locatie opgenomen. Hierover later meer.

 

Abstracts

Het is dit jaar ook mogelijk om jouw onderzoek digitaal te pitchen. Via doorlopende break-out rooms kunnen andere congresbezoekers reageren op je werk en vragen stellen. Wil jij jouw onderzoek presenteren? Stuur dan vóór 1 april 2021 je abstract naar abstracts@tim-conference.nl. Uiterlijk 9 april hoor je of jouw abstract geaccepteerd is. Kijk voor meer informatie over de abstracts en het indienen hiervan op: abstracts

 

Netwerkborrel & dag-afsluiting

Aansluitend op het congres organiseren wij een spetterende afsluiting inclusief improvisatieshow van Ad-Just en een netwerkborrel. Voor aanvang van het congres ontvangt elke deelnemer een uitgebreid pakket met alle benodigdheden voor het congres en de vrijdagmiddagborrel. Op deze manier proberen we toch, ook op afstand, het echte TiiM-gevoel aan jullie te geven.

 

Tickets

De kosten voor het congres bedragen €45,- voor NVvTG leden en €35,- voor studentleden. Externen kunnen deelnemen voor €65,-. Voor dit bedrag krijg je toegang tot het interactieve congres, de netwerkmogelijkheden van het platform en een TiiM goodiebag met borrelpakket thuisgestuurd. Wees er snel bij, want we geven €15,- korting op de eerste 100 tickets! Klik op de onderstaande link voor je Early Bird korting:

 

Ja, ik wil €15,- Early Bird korting!

 

 

Terug

Sitemap


Nederlandse Vereniging voor Technische Geneeskunde • KvK: 08200242 • IBAN: NL85 RABO 0153 1487 21 • BIC: RABONLU4NL • Mede initiatiefnemer van: