TM in Business Meeting

Als technisch geneeskundigen staan we vooraan als het gaat om (zorg)innovaties. Wij zijn de personen die ervoor moeten gaan zorgen dat nieuwe technieken, behandelingsmethodes of productinnovaties geïmplementeerd worden. Maar hoe werkt innovatie nu precies? En welke (soort) mensen heb jij in je team nodig om jouw innovatie tot een succes te brengen?

Graag nodigen wij jullie uit om op 18 mei hier meer over te weten te komen tijdens de TM in Business Meeting. Op deze avond zullen we jullie meer inzicht geven in hoe innovatie werkt en ook een kleine case uitwerken in teamverband. Maar we zullen ook zeker genoeg tijd reserveren voor een borrel! Er zijn 30 plekken beschikbaar en we geven voorrang aan mensen die in het bedrijfsleven werken.

Doelgroep: Afgestudeerde TG\’ers, er zijn 30 plekken beschikbaar en geven voorrang aan personen werkzaam in het bedrijfsleven
Wanneer: Donderdag 18 mei, start 19:30 uur
Waar: Vergader Inn (Croeselaan 207, Utrecht)
Kosten: Neem E5,- contant mee voor borrelbudget; rest van de avond wordt gesponsord door de NVvTG
Meenemen: smartphone of tablet (evt. laptop)
Hapje eten: Om 18:30 uur kan je een hapje eten bij de Branding (Croeselaan 303, Utrecht). Neem E13,50 of E14,95 contant mee voor het eten (zie formulier voor de prijzen) en nog geld voor een drankje vooraf.

We hopen dat je erbij kunt zijn donderdag 18 mei! Meld je gelijk aan (of af) door de volgende korte vragenlijst in te vullen (1 min) vóór 15 mei . Hierin kan je ook gelijk het gerecht kiezen als je mee wilt eten, zodat de keuken alles op tijd klaar heeft.

Scroll naar boven