Het laatste nieuws over Technische Geneeskunde

Uitnodiging BaCI congres 1-5 september 2015 Utrecht

Van 1-5 September 2015 vindt in Utrecht het 2de BaCI congres (Basic and Clinical multimodal Imaging) plaats. De oorsprong van deze conferentie ligt bij het modelleren van de elektrische volumegeleiding van het EEG en ECG, maar dat thema is in de loop der jaren uitgebreid met aanverwante modaliteiten zoals MEG, MCG en TMS en impedantietomografie. Er is aandacht voor fundamentele aspecten zoals bronmodellen voor elektrofysiologische signalen, maar ook voor toepassingen in de cardiologie, neurologie en cognitieve neurowetenschappen. Klinisch ligt de nadruk dit jaar op epilepsie.

Deelnemers zijn fysici, ingenieurs, psychologen en clinici werkzaam in cardiologie, neurologie en psychiatrie, meestal ook werkzaam in multi-disciplinair verband. Kortom: een congres waar juist de TG-er op zijn plaats is. Wij nodigen u dan ook van harte uit om deel te nemen. Accreditatie voor TG-ers is aangevraagd.

De deadline voor het indienen van abstracts is 1 mei 2015. Voor meer informatie en registratie zie de website: http://www.baci-conference.org

 

 

 

 

Terug

Sitemap


Nederlandse Vereniging voor Technische Geneeskunde • KvK: 08200242 • IBAN: NL85 RABO 0153 1487 21 • BIC: RABONLU4NL