Het laatste nieuws over Technische Geneeskunde

Vacature: Onderzoeker in Opleiding (OIO) Erasmus MC, afdeling Radiologie & Nucleaire Geneeskunde

image001

Functie-inhoud

Als promovendus werkt u aan een project dat onderdeel is van een groot Europees project (EuroPOND), gericht op het beter voorspellenvan ziekteprogressie van neurologische aandoeningen door gebruik van longitudinale beelddata (hersen MRI). Binnen het Erasmus MC zal u hiervoor gebruik maken van de unieke populatie-imaging data van de Rotterdam Studie, een populatiestudie onder duizenden middelbare en oudere deelnemers.

In uw functie richt u zich op het gebruik van hersen MRI data op meerdere tijdspunten om verschillende patronen in hersenveroudering te ontrafelen en factoren die hierop van invloed zijn beter te begrijpen. Deze kennis wordt met partners in het project vervolgens toegepast om ontwikkeling van dementie en multiple sclerosis beter te begrijpen en te voorspellen.

De onderzoeksresultaten rapporteert u in internationale tijdschriften en presenteert u op internationale congressen en in een proefschrift. Gedurende de aanstellingsperiode volgt u de Master of Science opleiding tot klinisch-wetenschappelijk onderzoeker van de onderzoeksschool Netherlands Institute for Health Sciences.

Werkomgeving

Een gezonde bevolking en excellente zorg door onderzoek en onderwijs. Daarvoor staat het Erasmus MC. Baanbrekend werken, grenzen verleggen en voorop lopen. In onderzoek, onderwijs en zorg. Bij ons werken denkers die doen. Gedreven aanpakkers die met veel verstand van zaken werken aan het verbeteren en vernieuwen van de zorg van vandaag en de gezondheid van morgen.

De gecombineerde afdeling Radiologie & Nucleaire Geneeskunde van het Erasmus MC is de grootste afdeling van Nederland en past de modernste technieken toe bij het uitvoeren van hoogwaardige diagnostiek, beeld gestuurde interventies en therapieën. De afdeling heeft een uitbreid wetenschappelijk programma waarvoor u wordt verwezen naar de website.

Profiel

U heeft een afgeronde opleiding technische geneeskunde of een gelijkwaardige opleiding, met aantoonbare interesse in en affiniteit met radiologische beelddata (bij voorkeur MRI) en wiskundige modellering. U heeft basiskennis van neurologische ziektebeelden en u heeft interesse in het vertalen van technische toepassingen naar de klinische praktijk. Kennis van/ werkervaring met Linux, statistische software (R, SPSS) en Matlab strekt tot aanbeveling.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor de aanstelling.

Wat bieden wij

Een inspirerende werkomgeving waarin verschillende disciplines (radiologie, medische informatica, epidemiologie, neurologie) nauw samenwerken in het onderzoek naar hersenveroudering en leeftijdsgerelateerde neurologische aandoeningen, binnen de unieke setting van de Rotterdam Studie. Aanstelling zal plaatsvinden in tijdelijke dienst bij de afdeling Radiologie & Nucleaire Geneeskunde van het Erasmus MC (met gastvrijheidsovereenkomst bij de afdeling Epidemiologie).

Het betreft een tijdelijke aanstelling voor een periode van 4 jaar. Het bruto maandsalaris bedraagt € 2.222,- in het 1e jaar en loopt op tot € 2.874,- in het 4e jaar (schaal OIO). Daarnaast bieden wij onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3%, een individueel reiskostenbudget, studiemogelijkheden en persoonlijk budget voor ontwikkeling. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (UMC).

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met dr. M. Vernooij, neuroradioloogepidemioloog, telefoon: (010) 704 2006 of e-mail: m.vernooij@erasmusmc.nl.

Solliciteren

Je motivatiebrief met curriculum vitae kun je per e-mail sturen naar: vacatures.tda@erasmusmc.nl onder vermelding van vacaturenummer 15.01.16.TDA.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie is niet gewenst.

Terug

Sitemap


Nederlandse Vereniging voor Technische Geneeskunde • KvK: 08200242 • IBAN: NL85 RABO 0153 1487 21 • BIC: RABONLU4NL