Vacature aanmelden

Op zoek naar gekwalificeerde en gemotiveerde kandidaten voor een vacature binnen het vakgebied van technische geneeskunde? Wij bieden een vacatureservice op onze website.

Plaatsing van een vacature op onze website biedt de volgende voordelen:

  1. Gericht publiek: onze website trekt bezoekers die specifiek geïnteresseerd zijn in technische geneeskunde, wat betekent dat jouw vacature wordt gezien door technisch geneeskundigen, klinisch technologen en andere relevante doelgroepen.

  2. Breed bereik: naast de website wordt de vacature ook gedeeld via social media en de maandelijkse nieuwsbrief van de NVvTG, waardoor het bereik wordt vergroot en meer potentiële kandidaten worden bereikt.

Kosten voor het plaatsen van een vacature

Aan plaatsing van een vacaturemelding op onze website is het éénmalige bedrag van €100,- excl. BTW verbonden (maximaal 2 maanden, daarna €30,- excl. BTW per maand). Deze kosten zijn inclusief  het delen van de vacature via social media (bij aanmelding en verlenging) en de maandelijkse nieuwsbrief.

Hoe nu verder?

Vul onderstaand formulier in met je gegevens, informatie over de vacature en de factuurgegevens. De vacaturemelding wordt zo spoedig mogelijk in behandeling genomen en de factuur wordt toegezonden. In geval van missende informatie of onduidelijkheden nemen we contact op. Voor meer informatie of vragen kun je terecht bij vacatures@nvvtg.nl.

Icoon vacatures nvvtg
1 Step 1
Vacature aanmelden
Informatie over de vacature
Aanstelling
Factuurgegevens
Ik ga akkoord met de kosten
Bij het versturen van dit formulier ga ik akkoord met het privacybeleid van NVvTG.nl en geef toestemming voor het verzamelen en verwerken van mijn persoonlijke informatie zoals beschreven in het privacybeleid.

Na het indienen van dit formulier ontvang je een bevestiging op het opgegeven mailadres. Mocht je dit niet ontvangen hebben, stuur dan een mail naar vacatures@nvvtg.nl

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
Scroll naar boven