Vacature aanmelden

U bent op zoek naar een Technisch Geneeskundige en overweegt om de vacaturemelding te plaatsen op de website van de NVvTG? Onderstaand vindt u enkele voorwaarden waar de vacature aan moet voldoen. Tevens vindt u hier de onkostenvergoeding die gepaard gaat met plaatsing op onze website.

 

Waaraan moet een vacaturemelding voldoen?

  1. Duidelijke vermelding einddatum vacature
  2. Functienaam
  3. Betreffende specialisme (mits van toepassing)
  4. Standplaats/lokatie
  5. Eventueel een link naar uw website voor nadere informatie
  6. Volledige vacaturetekst opgemaakt in een Word document
  7. Duidelijke vermelding van e-mailadres voor het verzenden van een digitale factuur (zie hieronder)

 

Welke kosten zijn er aan plaatsing gebonden?

Aan plaatsing van een vacaturemelding op onze website is het éénmalige bedrag van €100,- excl. BTW verbonden (maximaal 2 maanden, daarna €30,- excl. BTW per maand). Nadat u akkoord bent met plaatsing van de vacaturemelding wordt deze direct op onze website geplaatst. Ook wordt deze gedeeld via social media (bij aanmelding en verlenging) en verschijnt deze in onze maandelijkse nieuwsbrief.

 

Hoe nu verder?

Stuur uw vacaturemelding naar vacatures@nvvtg.nl en vermeld in de mail dat u akkoord gaat met de kosten van plaatsing op de website van de NVvTG. De vacaturemelding zal dan zo spoedig mogelijk geplaatst worden en de factuur wordt u toegezonden. In geval van missende informatie of onduidelijkheden zal contact met u worden opgenomen. Voor meer informatie kunt u tevens contact opnemen met bovenstaand emailadres.

Sitemap


Nederlandse Vereniging voor Technische Geneeskunde • KvK: 08200242 • IBAN: NL85 RABO 0153 1487 21 • BIC: RABONLU4NL