Tevens vinden ongeveer 2000 korte klinische opnames plaats voor diagnostiek en instellen van een behandelplan. De kracht van SEIN ligt in de multidisciplinaire aanpak, waarbij gespecialiseerde neurologen, neurofysiologen, psychologen en anderen nauw samenwerken. SEIN werkt samen met de Universitaire Centra. Onderzoek van SEIN richt zich op aanvalsdetectie, differentiaaldiagnostiek, EEG-signaal analyse, epilepsiechirurgie en genetica van epilepsie. Bovendien is SEIN erkend om de stage epileptologie in de opleiding tot neuroloog te bieden.
Binnen de Langdurige Zorg van SEIN zijn verschillende domotica-toepassingen geïmplementeerd om aanvallen te signaleren (nachtelijk uitluisteren, cameraobservatie, Epi-Care).
Een grote uitdaging voor SEIN is het selecteren en implementeren van een aanvalsdetectiemiddel voor het signaleren van risicovolle aanvallen in de woonsituatie . Er is momenteel geen geschikt hulpmiddel om overdag en ’s avonds deze risicovolle aanvallen te detecteren. Het komende innovatieproject is gericht op in gebruik name van één of meer aanvalsdetectietoepassingen in de dag situatie, binnen de (financiële) middelen die beschikbaar zijn binnen de langdurige zorg. Voor het project zoeken wij een projectleider met inhoudelijke deskundigheid
Samen met een team van zorgmanagers, medici, technici en patiëntvertegenwoordigers werk je aan de implementatie van nieuwe technologie voor de automatische detectie van risicovolle epileptische aanvallen. Op een zorgafdeling richt je samen met je team een high-tech test omgeving in, waarin bewoners met nieuwe hulpmiddelen gemonitord worden op aanvallen. Ook onderzoek je de toegevoegde waarde van de aanvalsdetectiehulpmiddelen. Hierbij kun je gebruik maken van nieuwe technologie die nu al toegepast zou kunnen worden, maar nog niet gebruikt wordt. Dit project zal bijdragen aan de verhoging van patiëntveiligheid en autonomie van mensen met epilepsie.
Werklocatie is in overleg op locatie Cruquiushoeve te Cruquius en grotendeels bij de KNF afdeling van SEIN in Heemstede.
16 uur per week
Als inhoudelijk projectleider de testcase aanvalsdetectie ontwikkelen conform opgesteld projectplan en leiding geven aan de uitvoeringswerkgroep; met participatie in de stuurgroep;
Visiebepaling en opstellen programma van eisen met gebruikers;
Uitvoeren nulmeting en evaluatie;
Implementatietraject aanvalsdetectiesysteem;
Rapportage van tussen- en eindresultaten en publiceren van de eindresultaten;
Mogelijke participatie in aanverwante trajecten gericht op aanvalsdetectie binnen SEIN.
Je bent afgestudeerd technisch geneeskundige, beschikt over relevante technische en medische basiskennis en bent geïnteresseerd in medische hulpmiddelen. Je beschikt over enige onderzoekservaring (planning, coördinatie, spss.). Uiteraard ben je communicatief vaardig en kun je samenwerken met de technici, medici en patiëntvertegenwoordigers in je team. Als projectleider bewaar je het overzicht binnen een project en kun je werken met deadlines. Een zelfstandige en secure werkhouding met organiserend en wervend vermogen is noodzakelijk en je vindt het leuk om een multidisciplinaire werkgroep aan te sturen. Je staat stevig in je schoenen.
Een boeiende en uitdagende werkomgeving met eigen inbreng, initiatief en verantwoordelijkheden.
Rechtspositie en inschaling zijn conform de CAO Ziekenhuizen. Deze functie is ingedeeld in FWG 60 met een maximum salaris van € 4303,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek.
Het betreft een aanstelling voor de duur van het project tot 1 januari 2018.
Werklocatie is in overleg op locatie Cruquiushoeve te Cruquius en grotendeels bij de KNF afdeling van SEIN in Heemstede.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Dr. G.H. Visser, neuroloog/medisch hoofd afdeling KNF SEIN Heemstede 023-558144 of mevrouw E. Geertsema, onderzoeker SEIN Heemstede 023-5588982.
Je kunt tot 1 april a.s. reageren via deze link op de website van SEIN
Terug