Werk- en focusgroepen

  Add a header to begin generating the table of contents

  Werkgroepen

  Werkgroep Groen

  De Werkgroep Groen wil de bewustwording vergroten van het aandeel van medische technologie in klimaatverandering en inspireren tot het inzetten van duurzaamheid binnen de medische technologie. Juist omdat de gezondheid sterk afhankelijk is van de omgeving, moet óók de medische technologie groener

  Werkgroep De Nieuwe Zorg

  Werkgroep Groen wil de bewustwording vergroten van het aandeel van medische technologie in klimaatverandering en inspireren tot het inzetten van duurzaamheid binnen de medische technologie. Juist omdat de gezondheid sterk afhankelijk is van de omgeving, moet óók de medische technologie groener.

  Focusgroepen

  Focusgroepen ondersteunen de vereniging en het bestuur door actuele thema’s op te pakken en uit te werken.

  Focusgroep Klinische Technologie

  De afgelopen jaren hebben klinisch technologen een grote bijdrage geleverd aan innovatie en wetenschap binnen de Nederlandse zorg. De unieke expertise is een aanvulling op de reeds aanwezig medische expertise en klinische technologie (KT) is opgenomen in de wet BIG. Ondanks de generieke instemming van de meerwaarde van KT wordt het potentieel van KT nog niet (volledig) benut. Het doel van de focusgroep klinische technologie is het vormen van een visie en strategisch plan om te komen tot een structurele inbedding van KT in de klinische praktijk.

  Scroll naar boven