Events rondom Technische Geneeskunde

Wetenschapsavond BIG/LAD12-11-2019

Technisch geneeskundigen worden opgenomen in de wet BIG! En, wat betekent dat nu…? Kom naar deze bijeenkomst om alles te weten te komen over wat deze grote verandering voor jou betekent als Technisch Geneeskundige en wat jouw rechten en plichten zijn. Er zal een gemêleerd gezelschap aanwezig zijn om al jou vragen te beantwoorden. Denk aan experts van het LAD over arbeidsonderhandelingen, het bestuur van de NVvTG, de kwaliteitscommissie maar ook juriste Karen de Wolf werkzaam bij het Radboud. Allen zullen zij klaar staan om jou te informeren.

Ook staat de Wet BIG niet stil en zullen er met de “Wet BIG 2.0” veranderingen komen in hoe er bijvoorbeeld gekeken wordt naar ons eigen kwaliteitsregister. Hoor meer op deze avond om te weten hoe de vork in de steel zit.

Heb je prangende vragen over een van deze onderwerpen? Stuur dan samen met je inschrijving je vraag in, dan kunnen we hier goed voorbereid op inspelen!

De avond zal plaatsvinden in congrescentrum Domus Medica te Utrecht, inloop is van 19:00 – 19:15 en de avond zal tot ongeveer 22:00 duren. Kosten zijn er niet voor leden en technisch geneeskunde studenten, €10,- voor externen. Mis je kans niet om je over je toekomst in de arbeidsmarkt te laten informeren, tot dan!

Een erg informatieve avond met veel belangrijke informatie dus, zet hem snel in je agenda!

Wanneer: Dinsdag 12 november 2019 19:00

Waar: Domus Medica – Mercatorlaan 1200 Utrecht

De inschrijving is inmiddels gesloten. De informatie van deze avond zal in ieder geval worden gepubliceerd op de NVvTG-website en we gaan proberen een live-stream beschikbaar te maken voor de geïnteresseerden. Klik hier

 

Terug

Meer events

    test

    Sitemap


    Nederlandse Vereniging voor Technische Geneeskunde • KvK: 08200242 • IBAN: NL85 RABO 0153 1487 21 • BIC: RABONLU4NL • Mede initiatiefnemer van: