Events rondom Technische Geneeskunde

Wetenschapsavond Boston Scientific23-11-2021

Op 23 november komt er een speciale editie van onze wetenschapsavonden aan in samenwerking met Boston Scientific; een medisch fabrikant onder andere gericht op interventieradiologie en cardiologie.

Tijdens deze in-house avond zal klinisch specialist Birte Brehmer van Boston Scientific ons meenemen door een aantal van hun lopende studies in het veld van Selective Internal Radiotherapy (SIRT) met hun product TheraSphere. Daarnaast hebben we Anita Harteveld uitgenodigd, TG’er van het eerste uur en postdoctoral researcher in het Erasmus Medisch centrum; zij zal ons meenemen in de dagelijkse praktijk van SIRT. De avond zal live plaatsvinden in het kantoor van Boston Scientific in Utrecht en er zal catering aanwezig zijn (broodjes) en een drankje achteraf! Mocht het coronatechnisch niet haalbaar zijn de avond live te verzorgen zal deze worden verzet. De inschrijving opent binnenkort via de NVvTG site!

We zien jullie graag op 23 november 18:30 in Utrecht, locatie Offices For You (dichtbij Domus Medica)!

 

[]
1 Step 1
In-house avond Boston Scientific: Selective Internal Radiotherapy
23 november 2021: 18:30 - 21:00
Locatie: Utrecht, locatie Offices For You (dichtbij Domus Medica)
NVvTG lid?
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
Terug

Sitemap


Nederlandse Vereniging voor Technische Geneeskunde • KvK: 08200242 • IBAN: NL85 RABO 0153 1487 21 • BIC: RABONLU4NL • Mede initiatiefnemer van: