Events rondom Technische Geneeskunde

Uitgesteld tot nader bericht: Wetenschapsavond Boston Scientific23-11-2021

— Update 17 november 2021—

De wetenschapsavond van 23 november is tot nader bericht uitgesteld. Houdt onze sociale kanalen in de gaten voor de nieuwe datum!

—————————————–

Op 23 november komt er een speciale editie van onze wetenschapsavonden aan in samenwerking met Boston Scientific; een medisch fabrikant onder andere gericht op interventieradiologie en cardiologie.

Tijdens deze in-house avond zal klinisch specialist Birte Brehmer van Boston Scientific ons meenemen door een aantal van hun lopende studies in het veld van Selective Internal Radiotherapy (SIRT) met hun product TheraSphere. Daarnaast hebben we Anita Harteveld uitgenodigd, TG’er van het eerste uur en postdoctoral researcher in het Erasmus Medisch centrum; zij zal ons meenemen in de dagelijkse praktijk van SIRT. De avond zal live plaatsvinden in het van der Valk Hotel in Utrecht en er zal catering aanwezig zijn (broodjes) en een drankje achteraf!

LET OP: De locatie is recent aangepast dus we zien jullie graag op 23 november 18:30 in Van der Valk Hotel Utrecht, Winthonlaan 4-6, 3526 KV Utrecht. De in-house dag zal ook online te volgen zijn.

In het Van der Valk Hotel Utrecht gelden de volgende Covid-maatregelen:

  • QR code verplicht
  • 1,5 m afstand houden
Terug

Sitemap


Nederlandse Vereniging voor Technische Geneeskunde • KvK: 08200242 • IBAN: NL85 RABO 0153 1487 21 • BIC: RABONLU4NL • Mede initiatiefnemer van: