Het laatste nieuws over Technische Geneeskunde

Workshop TG in de medische startup

Woensdag 21 juni zal samen met NLC (the Healthtech incubator, www.nlc.nl) een middag worden verzorgd waarin (1) het vormen van een startup en (2) het marktklaar maken van een medisch-technische toepassing centraal staan. NLC zal aangeven waar zij op letten bij het beoordelen van nieuwe opdrachten en aangeven hoe ze jou zouden kunnen helpen bij je project.

In verschillende groepen zal er vervolgens gewerkt worden aan het opstellen van een businessplan. Afsluitend zal er een pitch zijn van een startup die mede is opgezet door NLC, om hiermee een goed voorbeeld te geven van wat jouw rol óók kan zijn als Technisch Geneeskundige. Bij de borrel die volgt is er alle ruimte om vragen te stellen, ideeën uit te wisselen en nieuwe mensen te leren kennen.

Lijkt jou het leuk om meer te weten over de Technisch Geneeskundige in de wereld van de startup, schrijf je dan snel in! Als je zelf een leuk idee voor een product of toepassing weet kun je de wetenschapscommissie mailen en wie weet wordt jouw onderwerp dan wel gebruikt bij de workshop! Schrijf je dus snel in!

Datum: woensdag 21 juni 2017
Tijd: 15:30 inloop met koffie/thee, 16:00 – 17:30 programma met aansluitende borrel
Locatie: NLC – the Healthtech Incubator
Adres: Paasheuvelweg 25, Amsterdam (tegenover het AMC, station Holendrecht)
Inschrijven: Uiterlijk 14 juni via onderstaand formulier
Kosten: gratis!
Vragen: wetenschap@nvvtg.nl

This form does not exist Terug

Sitemap


Nederlandse Vereniging voor Technische Geneeskunde • KvK: 08200242 • IBAN: NL85 RABO 0153 1487 21 • BIC: RABONLU4NL